Социални Мрежи

Доставка/Връщане

Доставка:

 

Всички поръчки от www.HomeOutlet.bg се извършват с куриерски компании "Спиди" или "Еконт".

 

Поръчки, получени и потвърдени до 12:00 часа, ще бъдат изпратени още в същия работен ден.

 

Всяка доставка отнема най-често от 1 до 2 работни дни.
Срокът може да бъде по-дълъг, ако населеното Ви място се обслужва по определен график от куриерските компании.

 

При извънредни обстоятелства www.HomeOutlet.bg си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира клиента. Доставката може да бъде направена до всяка част на територията на Република България, като стойността ѝ се начислява към стойността на направената поръчка.

 

Доставката на поръчаните продукти може да се извършва с наложен платеж тип "пощенски паричен превод". За направеното плащане куриерската компания Ви издава разписка за пощенски паричен превод за стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ (наредба 18 на НАП), който ни освобождава от задължението да издаваме касова бележка при дистанционна продажба. Пазете разписката, която куриерската компания Ви издава.

 

ВАЖНО!

При получаване на повредена стока от куриерската фирма, клиентът трябва да ни сигнализира В МОМЕНТА НА ОТВАРЯНЕТО на пратката пред самия куриер на тел. +359 876 17 40 25 или на тел. +359 877 376 417.

 

Цените за доставка са както следва:

Доставката не е включена в цената на поръчката, а ще бъде обсъдена с клиента по време на потвърждаването ѝ.

Всички допълнителни такси, след като пратката е изпратена, като например "промяна на начин на доставка от адрес до офис" (ако не сте на посочения адрес при посещение от куриер), са за сметка на клиента и се събират и начисляват от куриерската компания.

www.HomeOutlet.bg не носи отговорност за неизпълнение на поръчката в случаите, когато клиента е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително и когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

 

Преди изпращане на поръчката, www.HomeOutlet.bg си запазва правото да се свърже с клиента на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли относно поръчката и/или доставката.

 

Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас тук.

 

Връщане:

 

В нашият магазин можете не само да купите лесно, но и да върнете лесно в рамките на 14 календарни дни от датата на доставката.

 

Процесът на връщане протича в следните стъпки:

1. Свържете се с нас на телефон +359 877 376 417, за да заявите желанието си за връщане и да уточним детайлите
2. Изтеглете, разпечатайте и попълнете стандартния формуляр за упражняване на право на отказ при online покупки, който ще откриете тук
3.Преди да изпратите продукта към нас, следвайте инструкциите по-долу:
  • Убедете се в наличието на фискална бележка (касов бон), с която е закупена стоката
  • Уверете се, че продуктът е правилно опакован в оригиналната си опаковка
  • Изделието трябва да бъде върнато в същото състояние, в което сте го получили*
  • Към опаковката прикрепете изтегленият формуляр заедно с фискалната бележка (касов бон)
  • Предайте продукта на най-удобният за Вас куриер и ни информирайте за това
  • Моля имайте предвид, че Вие заплащате разходите по връщането на стоката.
4. ВНИМАНИЕ! Не изпращайте продукти без предварително да се свържете с нас. Пратки получени без предварителна връзка с нас ще бъдат отказвани!

 

* www.HomeOutlet.bg се задължава да приеме връщането (без разходите за доставка), ако стоката отговаря на условията за връщане, а именно: не липсва и не е нарушена опаковката (смачкана, скъсана, загубена и др.), не е нарушена целостта на продукта (няма липсващи, счупени, отлепени, надраскани части и елементи), продукта не е използван. Запазваме си правото да откажем приемането на връщане, ако продуктът не отговаря на някои или на всички от тези условия.